Om Tømrerne.dk

Tømrerne.dk ApS er en kvalitetsbevidst virksomhed med speciale inden for tømrer- og snedkerfaget. Vi har mere end 10 års erfaring og varetager alle typer opgaver og projekter, store som små. Tømrerfaget er vores passion. Derfor er du garanteret et arbejde i højeste kvalitet og en personlig service.

Vi benytter os ligeledes af vores dygtige og professionelle samarbejdspartnere inden for blandt andet maler-, murer-, VVS- og elektriker, således at vi kan levere kvalitet til tiden og sammen skabe et smukt, solidt og holdbart resultat.

Vi lever ud fra en filosofi om, at mennesker er unikke. Derfor laver vi aldrig to ens projekter. Vi lægger stor vægt på samarbejdet og tilliden mellem dig og os. Det betyder at vi sætter os grundigt ind i netop dine ønsker og hvordan resultatet skal se ud, før vi går i gang. Hvis du skulle være i tvivl om bestemte løsninger, lægger vi stor vægt på at rådgive dig på bedst mulig vis.

Vores erfaring, passion og hensyn til dig bidrager til, at vi sammen finder den helt rigtige løsning, som stemmer overens med netop dine behov og ønsker og samtidig matcher bygningens udtryk og byggestil.